Google translate
Претрага
Close this search box.

Ivana Zeljković

Master psiholog

Ivana Zeljković, rođena 1984. godine u Vrbasu. Završila je osnovne i master studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.
Psihološkim savetovanjem bavi se od 2012. godine od kad je završila master studije i počela rad u struci u Domu zdravlja.
Od 2018. edukovala se u pravcu Transakcione analize u trajanju od 4 godine. Sa trenutnim zvanjem TA praktičar. U svom radu najviše se vodi principama relacione terapije, terapije prihvatanjem, Transakcione analize (TA) i razumevanjem emocija. Kontinuirano se obučavala u različitim oblastima: Transakcionoj analizi (TA), Asertivni trening (veštine komunikacije), Emocionalne inteligencije, Poslovne psihologije. Kontinuirano se edukuje, kroz lični rad i kroz razne treninge i kurseve stiče nova znanja i prati sve što je novo iz oblasti psihoterapije.
Pored navedenog, poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti marketinga i prodaje u raznim domaćim i stranim kompanijama u kojima je stekla iskustvo i iz poslovne psihologije.
Autor je i voditelj različitih radionica i psiholoških tribina za prevenciju nasilja nad ženama. Bila višegodišnji član SOS ženskog centra (2008-2012) u okviru kog je stekla veštine vođenja radionica i edukovala se za intervencije  u situacijama vršnjačkog nasilja kao i nasilja nad ženama. U Domu zdravlja bila stalni član tima na Medicini rada, radila sa decom i odraslim osobama psihološke individualne razgovore i dijagnostiku.

Psihoterapiju i psihološko savetovanje radi sa starijima od 18 godina. Radi sa roditeljima dece predškolskog uzrasta na razumevanju i prevazilaženju izazova koje nosi period ranog razvoja. U praktičnom radu najviše se susretala sa odraslim klijentima koji su imali problem sa anksioznošću, depresijom, opsesivno-kompulsivnim radnjama, niskim samopouzdanjem, izazove u partnerskim odnosima, kao i različita traumatska iskustva. 

Supruga i majka dva dečaka predškolskog uzrasta.

Zakažite pregled kod Ivana Zeljković