Google translate
Претрага
Close this search box.

Ginekologija i akušerstvo

Poliklinika Health Medic Novi Sad

Ginekologija usluge

Prijatelji i partneri

Health Medic poliklinika ima sklopljene ugovore sa osiguravajućim kućama: Generali osiguranje, Wiener osiguranje, DDOR osiguranje, Triglav, kao i  Grave osiguranje. Ukoliko ste korisnik nekog od navedenih zdravstvenih osiguranja, usluge ginekologa možete regulisati na taj način.

Previous slide
Next slide

Ginekologija i akušerstvo
Health medic

Ginekologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti ženskog reproduktivnog sistema.

Moderna ginekologija je usko povezana sa akušerstvom te proučava i prati promene u ženskom telu vezane za trudnoću i porođaj, od momenta začeća do kraja postpartalnog perioda.

U okviru departmana ginekologije poliklinike Health Medic, tim najboljih novosadskih ginekologa vrši konsultacije, redovne i preventivne preglede, kao i manje intervencije.

Tim Ginekologa, Akušera i Health Medic Konsultanata

Tim naših lekara i savremena medicinska oprema garancija su kvaliteta naših usluga. Veoma stručno i ljubazno osoblje učiniće da se osećate sigurno i opušteno o čemu najbolje svedoče naši zadovoljni pacijenti.

Edukacija

Ilustracija za članak: "Urinarne infekcije", autor članka je dr Vesna Drobnjak

Urinarne infekcije

Razlog za česte urinarne infekcije tokom leta su visoke temperature i pojačano znojenje, što doprinosi intezivnijem gubitku tečnosti.

Šta je ureaplazma

Šta je ureaplazma?

Ureaplazma je vrsta mikroorganizma, koja svojoj pojavom izaziva genitalne infekcije (pa čak i neplodnost) kako kod žena tako i kod muškaraca.